Diensten - Algemeen

20110704113848_p1012953.jpg

Programma- en projectmanagement

Organisaties verkeren in een permanente staat van verandering door nieuwe technologieƫn, samenwerkingsvormen, eisen en verwachtingen. Ervaren externe ondersteuning kan helpen bij organisatie en overzicht van veranderingsprocessen.

Programma management

Waar meerdere (deel)projecten elkaar in de tijd overlappen, wil ‘de werkvloer’ nogal eens het zicht verliezen op de urgentie en samenhang. Programma management zorgt voor overzicht en helpt de samenhang te bewaken tussen alle veranderingsprocessen.

Activiteiten: capaciteitsplanning; managementrapportages en presentaties; interne communicatie, voortgangsbewaking, advisering professionals

Projectmanagement

Een projectmanager kan een tijdelijke taak efficiënt vorm geven, waarbij de inhoud door deskundigen uit de organisatie wordt vastgesteld en uitgevoerd.

Projectmanagement is de kernvaardigheid van Huib Hezemans. Huib is in staat om een verandertraject te structureren en uit te voeren. De te volgen methodiek is daarbij van ondergeschikt belang aan de mogelijkheden binnen uw organisatie. Algemene stuurprincipes zijn wel geldig. Om deze te kunnen toepassen en valkuilen te onderkennen is ervaring cruciaal. Die ervaring heeft HuibHezemans.nl in ruime mate.

Terug naar overzicht

Diensten

Algemeen

20110815144316_projectmgt.jpg

Programma- & projectmanagement; ICT-systeem analyse en specificatie; Trainingen & workshops; ...
Lees verder

Farma

20110815224513_ispe-gamp-copbenelux-logo.jpg

GMP/ -Z: interne audits, validatie-support, procesverbetering; GAMP5 systeemvalidaties
Lees verder

Zorg

20110815223933_ic_bed.jpg

Opzet, audits en verbetering van management systemen (VMS-NTA8009 patiƫntveiligheid, prEN ...
Lees verder