Diensten | Farma

20110704171919_veiligheidscertificaat-thumb.jpg

GMP / -Z, NAN 2006, ZAS 2004 implementatie en verbetering

systeemopzet, protocollen, training, audits

Kwaliteitsmanagement in de farmaceutische sector kan bogen op een uitgekristalliseerde set van richtlijnen en controlemaatregelen. Dit geldt zeker voor de globale industrie en in toenemende mate ook voor de regionale en lokale distributeurs en (grootbereidende) openbare en ziekenhuisapotheken.

Maar tussen wet en droom staan daden en praktische bezwaren in de weg, om een bekend citaat maar eens te verhaspelen. Ofwel, voordat men kan voldoen aan de wet -de droom- zal men moeten handelen, ondanks de schijnbaar eindeloze reeks van regels en controlemechanismen die in de bestaande bedrijfsvoering moeten worden ingepast.

Door gerichte focus op dit enkele onderwerp, maar wel met kennis van de bestaande primaire, ondersteunende en besturende bedrijfsprocessen, kan overzicht en voortgang worden gerealiseerd. Afhankelijk van de status van het kwaliteitsysteem (GMP-certificaat IGZ / EMeA, eigen interne rapportage) kunnen verschillende interventies of acties nodig blijken: systeem opzet, protocollen revisies, (her)training, interne audits, verbeteren periodieke rapportages& besluitvorming.

Zoekt u tijdelijk versterking van uw kwaliteitsmanagement team voor een inhaalslag of periodieke externe ondersteuning om audit- of rapportagecapaciteit aan te vullen, neem dan contact op met HuibHezemans.nl 

Terug naar overzicht

Diensten

Algemeen

20110815144316_projectmgt.jpg

Programma- & projectmanagement; ICT-systeem analyse en specificatie; Trainingen & workshops; ...
Lees verder

Farma

20110815224513_ispe-gamp-copbenelux-logo.jpg

GMP/ -Z: interne audits, validatie-support, procesverbetering; GAMP5 systeemvalidaties
Lees verder

Zorg

20110815223933_ic_bed.jpg

Opzet, audits en verbetering van management systemen (VMS-NTA8009 patiƫntveiligheid, prEN ...
Lees verder