Diensten - Zorg

20191227163357_veiligheid3def-website.jpg

Kwaliteitsmanagementsystemen cfm. HKZ, NPA e.a.

HuibHezemans kan u helpen bij de inrichting en het onderhoud van uw kms volgens normschema's als HKZ of NPA.

Huib heeft ervaring als auditor van huisartsenpraktijken en zorggroepen volgens NHG Praktijkaccreditering  (https://npacertificering.nl/)
Ook heeft Huib als HKZ-partner (https://www.hkz.nl/) jarenlang kleine zorgorganisaties bijgestaan in de zoektocht naar een relevante inrichting van werkprocessen.
Vanuit deze ervaring kan snel worden meegedacht over noodzaak, nut en toepassing van (verplichte) methoden en registraties (protocollen, VIM, medicatie, cliënttevredenheid, jaarverslag, opleidingen etc.).

Met een abonnement kan gebruik worden gemaakt van de overzichtelijke en praktisch toepasbare monitor van MaarnConsult. Dit systeem is opgebouwd vanuit ervaringen in de dagelijkse adviespraktijk voor apotheekhoudende huisartsen en andere kleinschalige zorgorganisaties. Met eenvoudige functies voor medewerker-roosters, taak- en jaarplanningen, documentbeheer, (incident)meldingen, projecten, contracten en risicobeheer geeft dit systeem houvast zonder overdaad. HuibHezemans.nl kan deze tool voor u inrichten ten behoeve van de beheersing van uw managementsysteem op basis van bijvoorbeeld HKZ-normen, of voor informatiebeveiliging (ISO27001 / NEN7510 / AVG)

Terug naar overzicht

Diensten

Algemeen

20110815144316_projectmgt.jpg

Programma- & projectmanagement; ICT-systeem analyse en specificatie; Trainingen & workshops; ...
Lees verder

Farma

20110815224513_ispe-gamp-copbenelux-logo.jpg

GMP/ -Z: interne audits, validatie-support, procesverbetering; GAMP5 systeemvalidaties
Lees verder

Zorg

20110815223933_ic_bed.jpg

Opzet, audits en verbetering van management systemen (VMS-NTA8009 patiëntveiligheid, prEN ...
Lees verder