Over Huib Hezemans - Profiel

Zelfstandig en onafhankelijk

20110816102535_huibhezemans.jpg

HuibHezemans.nl is de vlag waaronder Huib Hezemans opereert als zelfstandig adviseur.

Huib is een ervaren zelfstarter die snel en zelfstandig een relevant netwerk opbouwt, dwars door gevestigde(internationale) organisaties heen.

Door niet verbonden te zijn aan bureaus of leveranciers, zijn adviezen zonder voorbehoud en ongekleurd.

Huib kan worden ingeschakeld als zelfstandig analist, vooruitlopend op nieuwe projecten. Of parallel aan lopende verbeterprogramma’s voor een second opinion of als tijdelijke extra capaciteit. In samenspraak met de opdrachtgever wordt gekeken naar de beste plaats van inzet. Bijvoorbeeld in een projectteam van eigen medewerkers of als adviseur van en rapporteur aan directie en management.


Ervaren: internationaal, board level, professionals

HuibHezemans.nl dringt snel door tot de essentie en heeft een getraind oor en oog voor verbetermogelijkheden. Dóórvragen is voor hem een geoefende vaardigheid, met organisatiesensitiviteit maar zonder dat misplaatst ontzag onderzoek naar de root cause verhindert. 

Bij een resultaatgerichte aanpak blijft de menselijke maat succesbepalend. Betrokkenheid en plezier hoeven daarbij professionaliteit niet in de weg te staan. Met open communicatie zullen ook zachte heelmeesters moeten worden aangesproken op uitblijven van resultaten en virtuoze solisten op spelen in de maat.


Persoonlijk

Sport & beweging

Duiken is mijn passie: een uitdagende en fascinerende bezigheid in een betoverende maar ook risicovolle omgeving. Samen kun je grenzen verleggen en prachtige ervaringen opdoen, maar niet zonder afdoende kennis, ervaring en training. Dat is ook wat ik zoek in mijn werk en in de samenwerking met mijn klanten: uitdaging en grenzen verleggen. En net als in het sportduiken geldt in het management van kwaliteit en validatieprojecten: uitvoeren van een vooropgesteld plan beheerst risico's en maakt een einddoel bereikbaar.

 Mens sana in corpore sano

Sinds enige jaren loop ik met veel plezier en zonder blessures mijn hoofd leeg van onbelangrijke details. Zodra ik onder de A2 door ben kan ik dan lekker in de polder mijn gedachten herordenen en de grote lijnen weer oppakken. Totdat het nieuwe kanaal komt ...
In 2011 liep ik voor het eerst een aantal publieks'wedstrijden': Maliskampse Bosloop, Vestingloop Den Bosch, Tilburg Ten Miles en de ZevenHeuvelen loop waar ik tevreden mijn PR van 1:19:31 neerzette.

Volg Huib Hezemans ook via: twitter logo linkedin logo blog logo

Mijn passie

20110907080843_6-22-2010_002.jpg

Plan your dive, dive your plan!

Een duik moet je goed voorbereiden. Wie leidt de duik, wie doen er mee, met welke kwalificaties? Je hebt kennis en ervaring nodig om goed om te gaan met de duikapparatuur. Veiligheid koop je niet met de nieuwste gadgets, maar zit verweven in al je handelen. Ik zie duidelijke parallellen in mijn werk: organiseren, plannen, controleren, uitvoeren volgens standaarden. Dan kun je geweldige resultaten behalen.